Home

Installatiebedrijf F.H. Loohuis bestaat uit 7 vestigingen met 185 medewerkers in meerdere plaatsen. Wij hebben alle installatiedisciplines onder één dak en beschikken over een eigen 24-uurs servicedienst. Onze mensen zijn volledig thuis in de agrarische wereld, kennen uw problematiek en spreken uw taal.

Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste energiebesparingsmogelijkheden en installatie- en staltechnieken. En toonaangevend op het gebied van duurzame energie. Onze doordachte totaaloplossingen voor een maximale gebouw-infrastructuur en onze integrale werkwijze leveren zowel kwaliteitsverbeteringen als kostenbesparingen op. Ons installatiebedrijf kiest bewust voor een ‘lange termijn strategie’ op het gebied van duurzame oplossingen.

De kwaliteit binnen onze organisatie wordt gewaarborgd door het BRL 6000 KOMO Install-Kwaliteitscertificaat, waardoor we bevoegd zijn om zelf onze installaties te mogen keuren en waarvoor wij jaarlijks worden herkeurd op onze interne bedrijfsprocessen. Al onze medewerkers zijn in het bezit zijn van het VCA Veiligheidscertificaat. Enkelen zijn STEK-Gecertificeerd voor installatie van koelingapparaten. Daarnaast zijn wij een Erkend Leerbedrijf en lid van Uneto-VNI.

Integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.