Noodstroomvoorziening

 

Regelmatig worden we geconfronteerd met de vervelende gevolgen die kunnen ontstaan als onze elektrische voorziening het begeeft. Weersinvloeden, een vrije energiemarkt en technische storingen in het net kunnen er voor zorgen dat we langdurig zonder stroom komen te zitten. Een goede noodstroomvoorziening is dan onontbeerlijk.

Bedrijfszekerheid door middel van een noodstroomvoorziening is voorwaarde nummer één als het gaat om energievoorziening, met name het in bedrijf blijven van het ventilatie systeem. Een oplossing hiervoor is een dieselaggregaat of trekkeraggregaat. De dieselaggregaten hebben de volgende kenmerken:

·         Uitgevoerd met dieselmotor.

·         Elektronisch geregelde generator.

·         Watergekoeld.

·         Beveiliging tegen te lage oliedruken te hoge watertemperatuur.

·         Uitgevoerd met controlepaneel met een voltmeter, ampèremeter, frequentiemeter, urenteller, start/stop, batterijlader en diverse signaallampjes

·         Motor en generator zijn via trillingsdempers, trillingsarm geplaatst op een frame. Naast deze dieselaggregaten zijn diverse opties en toebehoren belangrijk. Automatische netovernames, lekbak onder het gehele aggregaat, geluidswerende omkasting.

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Foto's