Weidedrinkbakken

Het SUEVIA weide drinkbak programma. Voor elk inzetgebied vindt u bij ons de passende oplossing! Omdat de dieren in de wei vaak een typisch kuddegedrag laten zien en samen naar de drinkbak gaan, moet gewaarborgd worden dat alle dieren de mogelijkheid hebben voldoende water op te nemen. Al naar gelang de grootte van de kudde bieden wij u voor dit speciale doeleinde weide drinkbakken met een capaciteit van 30 tot 1500 liter aan.

Weiden (bijvoorbeeld in de buurt van de stallen) waar een vaste installatie en een aansluiting van een  drinkwaterleiding aanwezig is, zijn geschikt voor de inzet van weide drinkbakken. Vaak zijn dit de gebruikelijke drinkbakken of kleinere weide drinkbakken, omdat door de voorhanden zijnde waterdruk een hoge waterafgifte gewaarborgd is.

Als de drinkbak met de dieren mee van wei wisselt, dan zijn de SUEVIA weidedrinkbakken altijd favoriet, omdat deze eenvoudig geleegd en op de volgende weide snel weer opgesteld kunnen worden. Voor de verzorging van de dieren door middel van weidedrinkbakken op lage druk bieden wij u een keuze uit verschillende aanbouw drinkbakken die direct gemonteerd kunnen worden aan lage druk wateropslagen.

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Foto's