JOZ MOOV

Dier �n veehouder staan bij ons centraal. Onze oplossingen en diensten voor de stal behouden een natuurlijke omgeving van het dier en verbeteren de effici�ntie van de veehouder.

Met de Moov heeft uw veestapel te allen tijde beschikking tot vers voer. De Moov schuift op de door u gekozen tijdstippen de voergang schoon.U kunt een onbeperkt aantal routes programmeren. Hierdoor is het mogelijk om voor meerdere voergroepen individueel voer aan te schuiven. Het programmeren is eenvoudig en hoeft per route slechts ��n keer te gebeuren. De combinatie van transponders en de gyroscoop zorgen ervoor dat de robot steeds perfekt door de voergang rijdt.

Meerdere routes

U kunt een onbeperkt aantal routes programmeren. Hierdoor is het mogelijk om voor meerdere voergroepen individueel voer aan te schuiven. Het programmeren is eenvoudig en hoeft per route slechts ��n keer te gebeuren. De combinatie van transponders en de gyroscoop zorgen ervoor dat de robot steeds perfekt door de voergang rijdt.

Werking van de robot.

De twee accu�s (24V) zorgen voor een grote rij-capaciteit en de aangedreven trommel zorgt voor een optimaal aanschuifresultaat. Er zijn geen strippen op de vloer of wanden benodigd voor de besturing van de Moov.

JMS ontzorgt eindgebruiker.

De robot communiceert draadloos met de J-Link op het J-Load laadstation. De J-Link is aangesloten op het internet. Door middel van het JOZ Management Systeem (JMS) kan een gebruiker zijn Moov op een computer, tablet of smartphone controleren en instellen. Monteurs hebben hiermee ook altijd toegang tot de Moov. Het JMS geeft u 24/7 toegang tot de machines en de gegevens. Dit alles om de klant te ontzorgen.

Nieuwe bediening

De J-Touch biedt u als klant uniek gebruiksgemak. De nieuwe handbediening is voorzien van zowel druktoetsen als touchscreen.

Voordelen van de Moov:

  • Betere voeropname
  • Arbeidsbesparing
  • Draagt bij aan hogere melkproductie
  • 24/7 voer beschikbaar
  • Koeien laag in de rangorde presteren beter
  • Meer rust in de veestapel
  • Schone voergang
  • Smpel & gebruiksvriendelijk

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Video's

Foto's