JOZ mestrobot

 

De producten van JOZ onderscheiden zich door hun praktische meerwaarde voor de veehouder en blinken uit in afwerking, kwaliteit en diervriendelijkheid. De mestsystemen zijn geschikt voor alle staltypen en stalvloeren.

 

JOZ-Tech JT200 EVO 

De JOZ-Tech stalreinigingsrobot is een volledig automatische mestrobot voor melkveestallen. Door de zeer hoge capaciteit is de vloer altijd schoon, en zullen de koeien en ligboxen zeer schoon blijven. De diervriendelijke JOZ-Tech schuift op de door u gekozen tijdstippen de mestgangen zeer schoon. De robot volgt transponders, waardoor de robot altijd weet waar deze zich in de stal bevindt. De vernieuwde positiemeetmodule heeft maar liefst 35% meer transponderdetectiebereik. De robot heeft twee onderhoudsvrije AGM accu’s. Het opladen van stroom en water gebeurt automatisch op een laadstation dat, buiten het bereik van koeien, in de stal geplaatst kan worden.

 

JOZ-Tech Mestrobots

De diervriendelijke, geruisloze JOZ-Tech schuift met een gecontroleerde snelheid de mestgangen tot in de kleinste hoeken goed schoon. De robot maakt gebruik van een gepatenteerde sensortechnologie. Hierdoor is de JOZ-Tech zelfs tussen de koeien en onder extreme omstandigheden zeer bedrijfszeker. Grote oppervlaktes vormen geen probleem. De JOZ-Tech is zeer wendbaar en kan om zijn eigen as draaien. Daardoor kan hij zelfs de meest smalle mestgangen en dwarspaden goed reinigen. Belangrijk voordeel van de JOZ-Tech is dat de vloer geheel vrij is van obstakels zoals 'geleide balken', mestschuiven, hoekkasten of ketting. Door het unieke besturingssysteem laat de JOZ-Tech geen mestresten aan het einde van de mestgang liggen. Ideaal voor optimale reiniging op “droge” gedeeltes in de stal is de sproei-inrichting. Deze wordt automatisch op het speciale oplaadstation gevuld en sproeit daar waar noodzakelijk met voor- en achtersproeiers. Ook is er een hefinrichting gemonteerd. Een uniek geprogrammeerd optilsysteem van de schuif voor bijvoorbeeld een overgang van gang naar gang of voor het op- of afrijden van een steile helling. 

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Video's

Foto's