JOZ mestschuiven

Wij als trotse A - dealer van JOZ leveren en monteren schuiven voor rooster-vloeren en dichte vloeren, drijfmest, vaste mest, mest met zand en iedere denkbare combinatie. Of u nu een stal voor 30 koeien heeft of voor 3000 koeien; onze schuiven houden hem perfect schoon. Iedere veehouderij is uniek en vraagt een mestafvoersysteem, dat past binnen de bouwkundige mogelijkheden van de stal en de financieringscapaciteit van het bedrijf. En een systeem dat voldoet aan de mogelijke eisen van de overheid. JOZ zoekt de oplossing voor het mestprobleem op basis van deze criteria.

Mestschuiven:

  • Roostervloerschuif
  • Combischuif
  • Vouwschuif
  • Rondgaande-ketting uitsysteem
  • Touwschuif
  • Flexschuif 

De JOZ touwschuiven zijn toepasbaar op roostervloeren, dichte betonvloeren, rubbervloeren of speciale emissiearme vloeren. De touwschuifi nstallaties zijn altijd voorzien van 2 aandrijfstation. Terwijl één van beide aandrijfstations het touw opwind rolt het tweede aandrijfstation het touw op hetzelfde moment weer af. Hierdoor is het niet nodig om een installatie op te spannen.

De touwschuif installaties zijn zeer diervriendelijk en vragen weinig onderhoud. De aandrijfstations zijn leverbaar met montagematerialen voor een dichte vloer of voor een roostervloer. Daarnaast zijn de aandrijfstations beschikbaar in een vloeropstelling of als verticale opstelling op een console. De JOZ touwschuiven worden bediend middels een 380V elektronische schakelkast met een tijdschakelaar en kunnen optioneel voorzien worden van een vorstbeveiliging. De hoekkasten en mestschuiven zijn dezelfde als degene die toegepast worden bij kabel- of kettinginstallaties. 

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Foto's