Energiebesparing Zonnepanelen

 

Zonnepanelen maken op het dak van uw woning elektriciteit, doordat zonlicht een elektrische spanning opwekt tussen de twee laagjes silicium op het paneel. Dat heet een fotovoltaische reactie (in Engels photo voltaic, PV). Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen en zien er anders uit dan zonnecollectoren: door de Photo voltaic-kristallen zien zonnepanelen er vaak metallic (donker)blauw uit.

Installatiebedrijf FH Loohuis BV is dealer van de Duitse SolarWorld panelen.

De nieuwe generatie Sunmodule-series beschikt over een groot aantal innovaties die de voortreffelijke SolarWorld-kwaliteit nog verder verbeteren. De installatie is eenvoudiger en het gebruik biedt veel nieuwe mogelijkheden. Het rendement is hoger en de panelen zijn stabieler en mooier. Heel veel goede redenen dus om te kiezen voor een zonnepaneelsysteem van SolarWorld.

1.    SolarWorld AG vertrouwt bij de productie van zijn kwaliteitspanelen op de technologielocatie Duitsland en garandeert zo de duurzame kwaliteit van de producten.

2.    Het keurmerk van TUV Rheinland - Power controlled - garandeert dat de bij de Sunmodule Plus-panelen opgegeven vermogens worden aangehouden en dat het onafhankelijke keuringsinstituut TUV Rheinland regelmatig controles uitvoert. De afwijking ten opzichte van TUV bedraagt daarbij slechts maximaal 2 procent.

3.  De positieve vermogenstolerantie garandeert een zeer hoge efficiency van de installatie. Er worden alleen panelen uitgeleverd die volgens de vermogenstests het beoogde nominale vermogen of meer behalen. De vermogenstolerantie ligt tussen de -0 Wp en +5 Wp.

4.    Met de lineaire prestatiegarantie van 25 jaar garandeert SolarWorld dat de capaciteit maximaal 0,7 % per jaar daalt, een duidelijke meerwaarde ten opzichte van de in de branche gebruikelijke tweeledige garanties. Het Servicecertificaat vormt daarmee een duurzame en uitgebreide garantie voor uw investering.

5.   Met de richtinggevende lineaire vermogensgarantie gedurende 30 jaar verlegt SolarWorld opnieuw de grenzen. De maximale vermogensdaling van slechts 0,35% p.j. levert een gegarandeerd vermogen van het paneel van 90% na 21 jaar en 86,85% na 30 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen zodat we u een passende oplossing aan kunnen bieden.

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Foto's