Alarminstallatie

Inbraakbeveiliging van uw huis? Kies de juiste alarminstallatie.

Inbraakbeveiliging van een huis door middel van een alarminstallatie is helaas geen luxe meer maar steeds meer noodzakelijk. Konden we vroeger volstaan met een flinke ketting op de deur en een bijtgrage hond, tegenwoordig zijn er mogelijkheden te over op gebied van moderne alarminstallaties. Niet alleen voor ongewenst bezoek maar ook voor brandveiligheid in huis, zoals rookmelders en overige kwalijke gassen als koolmonoxide.

 

Voor Inbraakbeveiliging  van uw huis en brandveiligheid in uw huis is geheel van maatregelen nodig om een te beveiligen doel te beschermen tegen schadelijke invloeden, Bewaken is een onderdeel van beveiligen.

Enkele type alarminstallaties zijn:

         Inbraakbeveiliging van uw huis

         Brandbeveiliging in uw huis

         Camerabewaking

         Video intercomsystemen

Wat kun u van ons verwachten?

Loohuis verzorgt voor u de complete installatie van uw alarminstallatie. Dit doen wij uiteraard op vakbekwame wijze volgens de daarvoor geldende normen. Elke klant heeft zijn eigen behoefte aan veiligheid en dus beveiliging. Wij zijn in staat om die behoefte duidelijk in kaart te brengen. Daar stemmen wij de producten en diensten op af. Hierbij maken wij waarnodig  gebruik van het aangeleverde bestek en nemen dit daarna punt voor punt met u door waarbij uw persoonlijke wensen zoveel mogelijk worden meegenomen.  Zo kiest u altijd de juiste inbraakbeveiliging van uw huis, eventueel gecombineerd met de beste brandveiligheid in uw huis.

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op

Foto's