Bedrijven

Datanetwerken en telecommunicatie

7 M8 A6833 CWP - FH Loohuis

In de telecommunicatie voltrekken de ontwikkelingen zich in een razendsnel tempo. Organisaties worden steeds meer afhankelijk van datanetwerken. Deze datanetwerken zijn de aders waardoor het "bloed" van de organisatie stroomt. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn dan ook eerste vereisten die aan toeleveranciers van deze zaken gesteld mogen worden. Uiteraard past Loohuis bij de realisatie van datanetwerken uitsluitend materialen toe met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dat geeft zekerheid qua duurzaam- en optimaal functionerende bekabeling.

Naast de aanleg van een compleet UTP-datanetwerk (Cat.5E of Cat.6 of Cat 7), installeren wij tevens netwerken van COAX, ICS (IBM Cabling System), Twinax, FTP/STP, draadloze verbindingen en/of straalverbindingen over kleine en grote afstanden voor slechts een fractie van de kosten van een conventionele kabelverbinding. Deze verbindingen zijn ideaal voor het koppelen van datanetwerken tussen meerdere locaties zonder hoge maandelijkse kosten van een verbinding voor telecommunicatie.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Werkenbij - FH Loohuis