Bedrijven

Toegangssystemen

1 R6 A2766 CWP - FH Loohuis

Toegangssystemen bewaken op een effectieve manier de vrije toegang en de willekeurige toegang tot ruimten waar zich gevoelige bedrijfsinformatie bevindt, zoals bij banken en kantoren. Toegangssystemen registreren wie de ruimte binnengaat, terwijl het de doorgang van daartoe geautoriseerd personeel toelaat.

Een toegangssysteem moet op een veilige manier passen of tags kunnen lezen en moet gebruik maken van sterke, mechanische sloten die betrouwbaar zijn en probleemloos werken en die allemaal worden bewaakt door een computer met gebruiksvriendelijke software. Deze toegangssystemen moeten alle activiteiten registreren en moet duidelijke rapportages kunnen definiëren waarin waarschuwingen staan en het gebruik van ongeldige passen aangegeven wordt. Een toegangscontrole kan ook gebruikt worden om het inbraaksignaleringssysteem in- of uit te schakelen.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis