Bedrijven

Verlichting

MFR 3597 - FH Loohuis

Wanneer er verlichting in uw bedrijfspand geïnstalleerd moet worden, is het goed om eerst te bepalen voor welke situatie u het nodig heeft. Bent u op zoek naar een vervangende lamp voor een bestaand armatuur, of wilt u uw complete pand van verlichting voorzien, met bijvoorbeeld spotjes, wandlampen of panelen? Vervolgens zijn de fittingmaat, de lichtopbrengst (lumen) en eventuele extra eigenschappen als dimbaarheid belangrijke punten om op te letten. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, het aanleggen van de elektriciteit en het installeren van van de verlichting!

Energiebesparende verlichting

Verlichting kan bepalend zijn voor de hoogte van uw energierekening. Een van de energiebesparende mogelijkheden is het toepassen van LED-verlichting in uw woning. LED-verlichting verbruikt minder energie dan de meeste andere lampen, gaat langer mee en vraagt minder vaak vervanging. LED-lampen zijn over het algemeen wel iets duurder in de aanschaf dan de andere modellen, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de voordelen.

1 R6 A8146 CWP - FH Loohuis
1 R6 A0002 CWP - FH Loohuis
CWP 2441 20171005 19 mm - FH Loohuis
MFR 3599 - FH Loohuis

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Werkenbij - FH Loohuis