FHLoohuis voor bedrijven

Installatiebedrijf FH Loohuis BV is opgericht in 1959. Door overnames en uitbreidingen zijn er inmiddels 5 vestigingen (Saasveld, Ootmarsum, Daarle, Hengelo en Vroomshoop) met in totaal 195 medewerkers. Wij hebben alle installatiedisciplines onder een dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatie-technisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector.

Wij beschikken over een vakkundig en enthousiast team. Door de zeer persoonlijke benadering bij overleg en het meedenken in het installatieontwerp kunnen wij onze opdrachtgevers een optimaal technisch product aanbieden. De korte lijnen en heldere communicatie binnen ons bedrijf zorgen voor een goede afstemming met elke opdrachtgever. Het voordeel van ons bedrijf is dat u alle technische installaties in een hand kunt laten uitvoeren, vanaf de start van de opdracht tot aan de oplevering en dat alles volgens uw eisen en wensen. Onze zeer ervaren medewerkers verrichten werkzaamheden voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector. Tot onze klantensector behoren particulieren, bedrijven, aannemers, woningbouwcorporaties, gemeentelijke instellingen, architecten, scholen, verenigingen, gemeentes en projectontwikkelaars.


In verband met vakantie zijn wij beperkt bereikbaar tot maandag 16 augustus. Het magazijn in Saasveld blijft geopend, onze vestigingen in Ootmarsum en Daarle zijn gesloten. Voor dringende storingen zijn wij uiteraard wel te bereiken. Wij wensen u een fijne vakantie!


Energie besparen?

Nieuws

Bekijk hieronder ons laatste nieuws

Voorkom vorstschade aan uw installaties!

Vrieskou kan veel schade veroorzaken aan waterleidingen en cv-

05 februari 2021

Lees verder ›

Denkt u aan zonnepanelen?

Denkt u aan zonnepanelen? Dan is de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energiepro

10 november 2020

Lees verder ›

Leuk artikel in de nieuwste editie van 'Bouwen in het Oosten' over ons project Magic Circle Trampolines in Weerselo.

14 oktober 2020

Lees verder ›

Cv-ketel vervangen dit najaar? Nu met CO2-compensatie plus tot 375,- euro retour bij Nefit Bosch!

Is een warmtepo

12 oktober 2020

Lees verder ›

Projecten

Laatste projecten

Nieuwbouwwoning Twente

Lees verder ›

Varkensstal Lansink te Agelo

Lees verder ›