Geiten

Geiten
IZF1702 2 - FH Loohuis

Geitenhouderij

Installatiewerk zonder gemekker!

Als geen ander beseffen wij dat er tijdens een bouwproces of renovatie erg veel op u afkomt. Tijdens dit proces begeleiden wij u als kennispartner en adviseren, ontwerpen en realiseren hierin een compleet project. Daarnaast wordt in het ontwerp van uw geitenstal continu naar energiebesparende oplossingen gekeken, hierbij staan uw geiten centraal. Met één aanspreekpunt tijdens het gehele traject, worden al uw wensen werkelijkheid. Benieuwd wat voor u de beste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geieten elektra - Elektra FH Loohuis

Elektra

In de elektrische installatie van uw geitenstal zijn wij helemaal thuis. Onze ruim 60 jaar ervaring heeft ons in de loop der jaren veel gebracht.

Meer informatie
Waterleiding - Water FH Loohuis

Water

Goede watervoorzieningen mogen niet ontbreken op uw bedrijf. Wij zorgen dat overal binnen uw bedrijf de best mogelijke oplossingen worden gerealiseerd.

Meer informatie
Ventilatie - Ventilatie FH Loohuis

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid van uw geiten. FH Loohuis kijkt samen met u wat voor uw dieren de best passende mogelijkheden zijn.

Meer informatie
Verwarming rundvee - Verwarming FH Loohuis

Verwarming

FH Loohuis biedt verschillende oplossingen en verzorgt de complete installatie om zo de temperatuur te creëren waarbij het welzijn van uw dieren optimaal zal zijn.

Meer informatie
CWP 2078 20130627 15 mm - Verlichting FH Loohuis

Verlichting

Samen met u zorgen we voor een goed verlichte stal. Hierbij maken we gebruik van energiebesparende en duurzame verlichting, goed voor u en uw dieren.

Meer informatie
IZF1525 - Melken FH Loohuis

Melken

In samenwerking met Loohuis Melkveehouderijtechniek helpen wij u met verschillende technieken op het gebied van melken.

Meer informatie
CWP 2750 20160316 150 mm - Energiebesparing FH Loohuis

Energiebesparing

Wij helpen u graag bij de realisatie van energiebesparende installaties, om zo de consumptie van brandstoffen te verminderen en kosten te besparen.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Werkenbij - FH Loohuis