Bedrijven

Bedrijven
CWP 6881 20120913 - FH Loohuis

Oplossingen voor de zakelijke markt

Als bedrijf rekenen op betrouwbare installaties.

Loohuis heeft alle installatiedisciplines onder één dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het adviseren, ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatietechnisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector.

Elk project dat we bouwen, elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die vertellen over ambities van klanten, over uitdagingen van onze medewerkers en over oplossingen van onze organisatie. Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CWP 1220 20181213 23 mm - Elektra FH Loohuis

Elektra

Loohuis verzorgt de complete realisatie of aanpassing van uw elektrische installaties. Dit doen wij uiteraard volgens de daarvoor geldende regels en normen.

Meer informatie
1 R6 A8762 CWP - Water FH Loohuis

Water

Water is levensbehoefte nummer één. Wij verzorgen de complete montage vanaf de watermeter naar de verschillende aansluitpunten, geheel naar uw wensen.

Meer informatie
CWP 4608 20120930 - Verwarmen en koelen FH Loohuis

Verwarmen en koelen

Loohuis biedt verschillende oplossingen en verzorgt de complete installatie, om zo de temperaturen te creëren waarbij u zich prettig voelt.

Meer informatie
CWP 1218 20181213 35 mm - Ventilatie FH Loohuis

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid. In een goed geventileerd gebouw is de lucht schoner en heeft u minder last van onder andere schimmel.

Meer informatie
CWP 6625 20130315 96 mm - Dak- en gootwerk FH Loohuis

Dak- en gootwerk

Moet uw dak worden voorzien van dakbedekking of zijn uw dakgoten of regenpijpen aan vervanging toe? Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen.

Meer informatie
1 R6 A3249 CWP - Riolering FH Loohuis

Riolering

Goede riolering is essentieel voor de bouw van uw bedrijfspand. Loohuis heeft jarenlange ervaring op het gebied van het installeren van complete afvoersystemen.

Meer informatie
CWP 5958 20180606 80 mm - Beveiliging en communicatie FH Loohuis

Beveiliging en communicatie

Niet alleen voor ongewenst bezoek, maar ook voor brandveiligheid en overige kwalijke gassen als koolmonoxide bieden wij oplossingen.

Meer informatie
1 R6 A5513 CWP - Sanitair FH Loohuis

Sanitair

Wij helpen u graag bij het vertalen van uw sanitaire wensen naar een passend ontwerp, hierbij staan kwaliteit en service bij ons voorop.

Meer informatie
Industriele rvs eilandkeuken2 - Keukens FH Loohuis

Keukens

Ambachtelijke keukens en designkeukens voor ieder budget. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp, altijd met kwaliteit en een lange levensduur.

Meer informatie
1 R6 A3479 CWP - Energiebesparing FH Loohuis

Energiebesparing

Wij helpen u graag bij de realisatie van energiebesparende installaties, om zo de consumptie van brandstoffen te verminderen en kosten te besparen.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Werkenbij - FH Loohuis