Mestschuif - FH Loohuis

De gezondheid van uw koeien bepaalt uw melkproductie. Een goede klauwgezondheid gaat vaak gepaard met een schone stal. Om een ​​goede stalhygiëne te realiseren biedt FH Loohuis verschillende oplossingen. Onze meest populaire oplossingen zijn de JOZ-TECH en de Barn-E. Deze mestrobots maken gebruik van gepatenteerde sensortechnologie, wat ze zeer betrouwbaar maakt, ook tussen koeien en onder extreme omstandigheden. Daarnaast bewegen de beide robots “vrij” en volgen zij dus geen balk of wandgeleiding.

De Barn-E is een mestrobot die is gespecialiseerd op het gebied van schoonmaken van dichte stalvloeren. De Barn-E verschuift de mest namelijk niet, maar pakt het op.

Wanneer u geen gebruik maakt van een dichte vloer is de JOZ-TECH een goede oplossing voor u. De JOZ-TECH schuift alle mest in uw stal gemakkelijk door de voegen in uw stalvloer. Dankzij het unieke besturingssysteem laat de JOZ-TECH geen mestresten achter aan het einde van de mestgang.

Ook voor boeren die geen interesse hebben in een robot, hebben we een oplossing. Met de mestschuif van JOZ en Fullwood vinden we in elke stal een goede oplossing en een schone vloer.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis