Agrarisch

Agrarisch
CWP 6806 20141020 11 mm 2 - FH Loohuis

Oplossingen voor de agrarische markt

Als agrariër rekenen op betrouwbare installaties.

Loohuis heeft alle installatiedisciplines onder één dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het adviseren, ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatietechnisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector.

Elk project dat we bouwen, elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die vertellen over ambities van klanten, over uitdagingen van onze medewerkers en over oplossingen van onze organisatie. Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CWP 0166 20120614 - Rundvee FH Loohuis

Rundvee

Installatiewerk om loeiend enthousiast van te worden. Van begin tot eind kunnen wij uw project begeleiden, ontwerpen en realiseren tot een optimaal resultaat.

Meer informatie
CWP 5037 20120926 - Varkens FH Loohuis

Varkens

Door onze 60 jaar ervaring in de varkenshouderijsector kunnen we veel oplossingen bieden op het gebied van technische en duurzame installaties.

Meer informatie
CWP 2732 20131125 47 mm - Pluimvee FH Loohuis

Pluimvee

Meer informatie
IZF1702 - Geiten FH Loohuis

Geiten

Installatiewerk zonder gemekker! In de geitenhouderij kunnen wij uw project in z'n geheel begeleiden, ontwerpen en realiseren tot een optimaal resultaat.

Meer informatie
CWP 6842 20130322 35 mm - Paarden FH Loohuis

Paarden

Installatiewerk zonder hindernissen! Wij helpen u graag van A tot Z bij de realisatie van uw hippisch centrum, om zo het beste uit uw dieren te halen.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis