Energiebesparing

Energiebesparing
CWP 2750 20160316 150 mm - FH Loohuis

FH Loohuis, sterk in duurzame installaties.

Voor elke agrariër een op maat gemaakte duurzame oplossing realiseren, daar gaan we voor!

De agrarische sector verduurzaamt in een razendsnel tempo. Wij bieden verschillende duurzame technische installaties welke energiebesparing en uiteindelijk kostprijsverlaging opleveren voor elke agrariër. Dankzij de 60 jaar ervaring welke FH Loohuis heeft opgebouwd, zijn wij volledig thuis in de specifieke vraagstukken binnen de pluimveehouderij. Onze technische kennis is gekoppeld aan duurzaamheid, zodat energiebesparende installaties leiden tot kostenreducties. Daarbij moet de bedrijfszekerheid van uw installatie voorop staan, betrouwbaar en probleemloos.

CWP 6960 20120913 - Zonnepanelen FH Loohuis

Zonnepanelen

Als agrariër beschikt u vaak over een groot dakoppervlak, hierdoor kunnen er veel zonnepanelen geplaatst worden om flink te besparen op uw energierekening.

Meer informatie
MFR 2837 - Heatpipes FH Loohuis

Heatpipes

Gratis warm water maken, dat wil toch iedereen? Onze heatpipes behoren tot de meest geavanceerde collectoren op de markt.

Meer informatie
MFR 8220 - LED-verlichting FH Loohuis

LED-verlichting

Haal met goede verlichting het optimale uit uw stal. Door het gebruik van innovatieve technieken bespaart u aanzienlijk op stroomkosten.

Meer informatie
MFR 7004 - Warmtewisselaars FH Loohuis

Warmtewisselaars

Loohuis biedt warmtewisselaars die de warmte van de binnenlucht gebruiken om schone inkomende lucht te verwarmen en zo te verspreiden over uw stal.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Rob Oude Hesselink - FH Loohuis