Agrarisch

Elektra

IMG 8505 CWP EF24 105mm f 4 L IS USM op 32 mm april 28 2009 - FH Loohuis

Goed ingerichte elektrische installaties in groepenkasten zijn belangrijk voor de bedrijfszekerheid in uw stal en op uw bedrijf. Bij FH Loohuis kunt u terecht voor de complete elektrische aansluiting en aanleg van alle apparatuur die uw bedrijf nodig heeft. Denk hierbij aan voerinstallaties, klimaatcomputers en verlichting. De elektrische installaties worden uiteraard aangelegd volgens de daarvoor geldende regels en normen. Ook voor onderhoud van elektrische installaties bent u bij ons aan het juiste adres, dit is belangrijk voor de veiligheid en voor het optimaal blijven functioneren van de installaties. Dit verkleint de kans op storingen.

Wij bieden onder andere:

Elektrische aansluitingen en schakelkasten
Noodstroomvoorzieningen
PV-installaties
Elektrakeuringen
Service en onderhoud

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Bel naar 074-3494301 en vraag naar Christian Ottink of Gerben Bom. U kunt ook mailen naar info@fhloohuis.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis