Installatiewerk om loeiend enthousiast van te worden.

Rundvee
MFR 3087 3 - FH Loohuis

Twee bedrijven, één oplossing

Meerwaarde voor de melkveehouderij

Wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden voor uw melkveebedrijf bent u bij FH Loohuis aan het juiste adres. In samenwerking met ons dochterbedrijf Loohuis Melkveehouderijtechniek kunnen wij de veehouder compleet van de meest innovatieve technieken voorzien.
Naast alle mogelijkheden op installatiegebied zorgen wij samen met Loohuis Melkveehouderijtechniek voor een optimaal resultaat, aangepast naar uw wensen. Hierbij valt te denken aan diverse melktechnieken, voer-/vijzeltechnieken, mesttechnieken en de modernste apparatuur om de activiteiten van uw vee te kunnen monitoren.

Elektra rundvee - Elektra FH Loohuis

Elektra

In de elektrische installatie van uw stal zijn wij helemaal thuis. Onze ruim 60 jaar ervaring heeft ons in de loop der jaren veel gebracht.

Meer informatie
Cow g4e71f9ff9 1280 - Water FH Loohuis

Water

Goede watervoorzieningen mogen niet ontbreken op uw bedrijf. Wij zorgen dat overal binnen uw bedrijf de best mogelijke oplossingen worden gerealiseerd.

Meer informatie
IMG 20210608 171548 - Ventilatie FH Loohuis

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid van uw dieren. FH Loohuis kijkt samen met u wat voor uw dieren de best passende mogelijkheden zijn.

Meer informatie
Heating gf3650abb4 1280 - Verwarming FH Loohuis

Verwarming

FH Loohuis biedt verschillende oplossingen en verzorgt de complete installatie om de temperatuur te creëren waarbij het welzijn van uw dieren zo optimaal mogelijk is.

Meer informatie
Verlichting rundvee - Verlichting FH Loohuis

Verlichting

Wij zorgen voor een goed verlichte stal. We maken gebruik van energiebesparende, duurzame verlichting. Goed voor u en uw dieren!

Meer informatie
Stalinrichting rundvee 2 - Stalinrichting FH Loohuis

Stalinrichting

Wij kunnen uw stal voorzien van de modernste, best passende inrichting aangepast aan de wensen van u en uw dieren.

Meer informatie
MFR 7215 - Voeren FH Loohuis

Voeren

FH Loohuis biedt u in samenwerking met Loohuis Melkveehouderijtechniek een compleet pakket, waaronder innoverende technieken op het gebied van voeren.

Meer informatie
CWP 1799 20140219 11 mm - Melken FH Loohuis

Melken

In samenwerking met Loohuis Melkveehouderijtechniek helpen wij u met verschillende technieken op het gebied van melken.

Meer informatie
Mestschuif - Mest FH Loohuis

Mest

Een schone stal draagt bij aan de gezondheid van uw dieren. FH Loohuis helpt u uw stal schoon te houden en meer uit uw mest te halen.

Meer informatie
CWP 7 M8 A9410 20190516 22 mm - Energiebesparing FH Loohuis

Energiebesparing

Wij helpen u graag bij de realisatie van energiebesparende installaties die passen bij uw onderneming om zo uw brandstofkosten te verlagen.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis