Paarden

Paarden
CWP 6842 20130322 35 mm - FH Loohuis

Paardenhouderij

Installatietechniek zonder hindernissen!

In de paardenhouderij is betrouwbaarheid en vakmanschap erg belangrijk. De technische installaties dienen net als uw dieren in topconditie te zijn. De installaties in de hippische wereld moeten voldoen aan de hoogste bedrijfszekerheid. Met moderne (licht)technieken zijn positieve resultaten te behalen in het gedrag van uw dieren. Wij helpen u graag bij de realisatie van technische installaties waar u hinnikend enthousiast van wordt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

CWP 3069 20131220 32 mm - Elektra FH Loohuis

Elektra

In de elektrische installatie van uw paardenstal zijn wij helemaal thuis. Onze ruim 60 jaar ervaring heeft ons in de loop der jaren veel gebracht.

Meer informatie
Waterleiding - Water FH Loohuis

Water

Goede watervoorzieningen mogen niet ontbreken op uw bedrijf. Wij zorgen dat overal binnen uw bedrijf de best mogelijke oplossingen worden gerealiseerd.

Meer informatie
CWP 6842 20130322 35 mm - Ventilatie FH Loohuis

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid van uw dieren. FH Loohuis kijkt samen met u wat voor uw dieren de best passende mogelijkheden zijn.

Meer informatie
CWP 6815 20130322 24 mm - Verwarming FH Loohuis

Verwarming

FH Loohuis biedt verschillende oplossingen en verzorgt de complete installatie om zo de temperatuur te creëren waarbij het welzijn van uw paarden optimaal zal zijn.

Meer informatie
IMG 0041 300x225 - Verlichting FH Loohuis

Verlichting

Samen met u zorgen we voor een goed verlichte stal. Hierbij maken we gebruik van energiebesparende en duurzame verlichting, goed voor u en uw paarden.

Meer informatie
CWP 2750 20160316 150 mm - Energiebesparing FH Loohuis

Energiebesparing

Wij helpen u graag bij de realisatie van energiebesparende installaties die passen bij uw onderneming om zo uw brandstofkosten te verlagen.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis