Duurzame oplossingen voor agrariërs

Duurzame oplossingen voor agrariërs
MFR 2837 - FH Loohuis

FH Loohuis, sterk in duurzame installaties.

Voor elke agrariër een op maat gemaakte duurzame oplossing realiseren, daar gaan we voor!

De agrarische sector verduurzaamt in een razendsnel tempo. Wij bieden verschillende duurzame technische installaties welke energiebesparing en uiteindelijk kostprijsverlaging opleveren voor elke agrariër. Dankzij de 60 jaar ervaring welke Installatiebedrijf FH Loohuis BV heeft opgebouwd, zijn wij volledig thuis in de specifieke problematiek van rundveehouders, de varkenshouderij, pluimvee-, geiten- en de paardenhouderij. Onze technische kennis is steeds gekoppeld aan duurzaamheid, zodat energiebesparende installaties leiden tot kostenreducties. Daarbij moet de bedrijfszekerheid van uw installaties voorop staan. Betrouwbaar en probleemloos.

M2 H2 - Milk2Heat FH Loohuis

Milk2Heat

Verwarm uw water met de warmte uit melk! Onze Milk2Heat installatie maakt uw gasrekening verleden tijd.

Meer informatie
P2 H2 - Pigs2Heat FH Loohuis

Pigs2Heat

Pigs2Heat maakt uw gasrekening verleden tijd, met behulp van warmteterugwinning uit uw varkensstal. Waarom zou u de warmte weggooien?

Meer informatie
P1040214 - Warmte uit mest FH Loohuis

Warmte uit mest

Benut elke energievorm en maak gebruik van ons warmte uit mest systeem. Hierdoor kunt u voordeliger uw water verwarmen.

Meer informatie
CWP 6960 20120913 - Zonnepanelen FH Loohuis

Zonnepanelen

Als agrariër beschikt u vaak over een groot dakoppervlak, hierdoor kunnen er veel zonnepanelen geplaatst worden om flink te besparen op uw energierekening.

Meer informatie
MFR 2837 - Heatpipes FH Loohuis

Heatpipes

Gratis warm water maken, dat wil toch iedereen? Onze heatpipes behoren tot de meest geavanceerde collectoren op de markt.

Meer informatie
MFR 8220 - LED-verlichting FH Loohuis

LED-verlichting

Haal met goede verlichting het optimale uit uw stal. Door het gebruik van innovatieve technieken bespaart u aanzienlijk op stroomkosten.

Meer informatie

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Peter Geerds - FH Loohuis