Agrarisch

Verwarming

Verwarming rundvee - FH Loohuis

De ideale temperatuur voor uw stal wordt bepaald door verschillende factoren. Ten eerste is het natuurlijk van belang welke dieren uw stal bevolken. Verschillende diersoorten vragen om verschillende mogelijkheden. Daarnaast is ook de grootte en de indeling van uw stal een factor. FH Loohuis biedt verschillende oplossingen en verzorgt de complete installatie, om zo de temperaturen te creëren waarbij u en uw dieren zich prettig voelen.

Wilt u graag een oplossing die energiebesparing oplevert? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een warmtepomp. Voor melkveebedrijven kennen we ook ons unieke Milk2Heat-systeem of een systeem waarbij warmte uit mest wordt gewonnen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Bel naar 074-3494301 (Saasveld), 0546-697772 (Daarle), mail naar info@fhloohuis.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis