Voeren

Voeren
Voeren rundvee - FH Loohuis

FH Loohuis biedt u in samenwerking met Loohuis Melkveehouderijtechniek een compleet pakket voor uw stal. Wij kunnen alles maken, leveren, installeren en onderhouden wat in een stal hoort. Op basis van ervaring adviseren wij u bij de beslissingen tussen de vele merken. Wij weten u precies de voor- en nadelen van elk systeem uit te leggen.

Wij bieden u automatische voerschuivers van diverse merken. Met een voeraanschuifrobot hebben uw koeien altijd toegang tot vers voer. U hoeft het voer niet meer zelf te duwen.

Een voeraanschuifrobot zorgt niet alleen voor een betere koegezondheid: de koeien eten de hele dag rond, ook 's nachts. Vooral in warme zomers, zoals de laatste jaren, blijven de koeien gezonder en blijft de melkgift op peil doordat de koeien 's nachts ontspannen en veel voer opnemen.

Ook de klauwgezondheid van de koeien wordt positief beïnvloed. Met een voeraanschuifrobot is er meer rust in de stal. Er is geen rangordegeschil meer bij de voederplaats.

Ook bieden wij voerstations en oplossingen voor het voeren en drinken van uw kalveren. Merken die we gebruiken zijn JOZ, BouMatic en Holm&Laue.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Rob Oude Hesselink - FH Loohuis