Energiebesparing

Zonnepanelen

1 R6 A3491 CWP - FH Loohuis

Elk apparaat waar een stekker aan zit verbruikt stroom. Wat is er dan mooier om uw bedrijf geheel energieneutraal te maken? FH Loohuis biedt een breed pakket met mogelijkheden voor zonne-energie. PV-installaties zijn er in verschillende soorten en maten. Als agrariër beschikt u vaak over een groot dakoppervlak, hierdoor kunnen er veel zonnepanelen geplaatst worden om flink te besparen op uw energierekening.

Hoe werken zonnepanelen?
De zonnepanelen op het dak worden aangesloten op een omvormer. Deze omvormer dient op een goed geventileerde plek te hangen. De omvormer moet zelf namelijk ook koelen. Hoe beter de koeling, hoe hoger het rendement en hoe langer de levensduur van de omvormer. Er moet een kabel worden aangesloten van de zonnepanelen via de omvormer naar de meterkast. Tijdens het gesprek wordt bekeken hoe deze kabels moeten lopen, daarbij wordt voorkomen dat de kabels in het zicht komen. Heeft u schaduwobjecten of wilt u de zonnepanelen in meerdere legrichtingen plaatsen, overweeg dan de aanschaf van zogenaamde Power Optimizers. Deze Power Optimizers regelen per twee panelen het rendement.

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Wij helpen u graag verder!

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis