Agrarisch

Drinkbakken

Waterbak - FH Loohuis

Fris en schoon drinkwater is van groot belang voor het vee. Belangrijk is dat het melkvee de mogelijkheid heeft snel en in grote hoeveelheden water op te nemen. Wij hebben daarom alle soorten en maten drinkbakken, van drinkschaaltjes voor kalveren tot hoogwaardige grootvolume drinkbakken voor koeien. Deze drinkbakken zijn geschikt voor dieren in ieder levensjaar. Wij geven u een doordacht advies met een goede watervoorziening voor ieder type stal.

Drinkbakken die wij in ons assortiment hebben:

SUEVIA drinkbakken voor zowel binnen als buiten
Beerepoot drinkbakken
LB drinkbakken

Het SUEVIA weide drinkbak programma.

Omdat de dieren in de wei vaak typisch kuddegedrag laten zien en samen naar de drinkbak gaan, moet gewaarborgd worden dat alle dieren de mogelijkheid hebben voldoende water op te nemen. Al naar gelang de grootte van de kudde bieden wij u voor dit speciale doeleinde weide drinkbakken met een capaciteit van 30 tot 1500 liter aan. Weides (bijvoorbeeld in de buurt van de stallen) waar een vaste installatie en een aansluiting van een drinkwaterleiding aanwezig is, zijn geschikt voor de inzet van weide drinkbakken. Vaak zijn dit de gebruikelijke drinkbakken of kleinere weide drinkbakken, omdat door de voorhanden zijnde waterdruk een hoge waterafgifte gewaarborgd is.

Als de drinkbak met de dieren mee van wei wisselt, dan zijn de SUEVIA weidedrinkbakken altijd favoriet, omdat deze eenvoudig geleegd en op de volgende weide snel weer opgesteld kunnen worden. Voor de verzorging van de dieren door middel van weidedrinkbakken op lage druk bieden wij u een keuze uit verschillende aanbouw drinkbakken die direct gemonteerd kunnen worden aan lage druk wateropslagen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Bel naar 074-3494301 (Saasveld), 0546-697772 (Daarle), mail naar info@fhloohuis.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Werkenbij - FH Loohuis