Stalverlichting

CWP 2851 20171121 21 mm - FH Loohuis


In de afgelopen jaren heeft Agrilight met haar AGRILED® pro serie in heel Europa vele melkveebedrijven, geitenmelkbedrijven en andere stalgebouwen verlicht met led producten, via een Europees netwerk van geselecteerde dealers. Vooral de levensduur, hoge licht output, bestand zijn .tegen het stalklimaat en de unieke sturing maakten het de AGRILED® pro serie tot een ongekend succes.

Nu presenteren wij de opvolger: de AGRILED® 3 serie, onze derde generatie led armaturen speciaal ontwikkeld voor gebruik in stallen.

Samen met onze Europese partners en hun eindklanten (vooraanstaande Europese melkveebedrijven), hebben wij een serie led producten ontwikkeld die de hele lichtbehoefte in de stal dekt. De AGRILED® 3 serie is beschikbaar in diverse uitvoeringen met een lichtopbrengst tussen de 30.300 en 16.800 lumen, met of zonder DALI techniek en in varianten met of zonder rood controle licht.

De varianten van de AGRILED® 3 Serie zijn:

AGRILED® 3 pro

Intelligent geautomatiseerd verlichtingssysteem voor onder andere melkvee: wetenschappelijk bewezen 8-9% stimulatie van de melkgift bij een lichtniveau van 150-200 Lux. Optioneel verkrijgbaar met rode controle verlichting.

AGRILED® 3

Intelligent geautomatiseerd verlichtingssysteem voor onder andere droogvee, separatieruimten, werkverlichting en lage stallen. Optioneel verkrijgbaar met rode controle verlichting.

AGRILED® 3 eco

Armatuur voor standaard aan/uit schakeling, zonder geautomatiseerd besturingssysteem. Geschikt voor droog vee, separatieruimten, basis werkverlichting en lage stallen

Overzicht assortiment AGRILED® 3 serie:

LumenOptioneel rood lichtDALIGarantieToepasbaar bij
AGRILED® 3 pro35.6005 jaar
AGRILED® 319.8005 jaar
AGRILED® 3 eco19.8003 jaar


Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis