Bedrijven

Dakbedekking

1 R6 A3648 CWP 3 - FH Loohuis

Ben u bijna klaar met het bouwen van uw schuur of tuinhuis en op zoek naar een goede dakbedekking? Wij helpen u graag verder bij het monteren en afwerken van uw dakbedekking. Want met een goede dak- en gootbehandeling bent u verzekerd van een dak dat waterdicht is, waardoor u niet voor lekkage komt te staan. Er zijn verschillende soorten dakbedekking: PVC, EPDM en Bitumen.

PVC dakbedekking
PVC dakbedekking is minder duurzaam en minder UV-bestendig dan EPDM, maar heeft wel een langere levensduur dan bitumen. PVC dakbedekking kent geen brandgevaar. De minimale dikte van PVC-banen is 1,2 mm en is in diverse kleuren leverbaar. De levensduur van PVC dakbedekking is ongeveer 20 tot 30 jaar.

EPDM dakbedekking
EPDM is een synthetisch rubber en is zeer waterbestendige dakbedekking. Het heeft als voordeel dat het geen afdruk of viezigheid achterlaat in het water. EPDM dakbedekking is brandveilig. Het heeft ook een hoge elasticiteit en het is bestand tegen lage en hoge temperaturen en andere weersomstandigheden. De levensduur van EPDM dakbedekking is ongeveer 30 jaar.

Bitumen dakbedekking
Bitumen is een dakbedekking die onder de term dakleer valt. Bitumen dakbedekking is namelijk stevig, duurzaam materiaal en hecht zich goed aan de onderlaag. De bitumen dakbedekking is in diverse kleuren verkrijgbaar, door middel van ingewalste leislag of granulaatkorrels. De levensduur van bitumen dakbedekking is ongeveer 20 jaar.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis