Bedrijven

Zonnepanelen - kopie

1 R6 A3491 CWP - FH Loohuis

Zonnepanelen (ook wel PV-panelen genoemd) aanschaffen is goed voor het milieu en je portemonnee. De investering kun je er gemiddeld in 6 tot 7 jaar uit hebben, daarna heb je gratis stroom van eigen dak. Een PV-installatie bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en een monitoringssysteem om de opbrengst bij te houden.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. De meest voorkomende zijn polykristallijne ("poly") en monokristallijne ("mono") zonnepanelen. De kwaliteitsverschillen tussen de twee soorten zijn over het algemeen klein. Polykristallijne panelen zijn meestal blauw, en wat goedkoper dan de (meestal) zwarte monokristallijne panelen. Monokristallijne panelen bieden wel de hoogste vermogens.

Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen er op het dak van uw huis passen. Wij helpen u graag bij het bepalen van het optimale "legplan" voor uw dak.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis