Bedrijven

Fecaliënvermalers

CWP IMG 7547 2592 x 3888 20 september 2010 - FH Loohuis

Een fecaliënvermaler kan worden toegepast waar geen mogelijkheid is voor het leggen van een "normaal" rioolstelsel. Een vermaler kan een oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld een toilet in een kelder wilt installeren waarbij het afvalwater naar een hoger gelegen rioolstelsel gepompt dient te worden, maar ook wanneer u een toilet op een verdieping wilt maken waar alleen een wasmachine afvoer aanwezig is.

Fecaliënvermalers zijn er in verschillende uitvoeringen, maar kort gezegd komt het er op neer, dat op de vermaler een toilet, douche, bad, wastafel, enz. wordt aangesloten en de vermaler verpompt het afvalwater door een relatief dunne buis naar een ander gelegen niveau. Hierdoor kunt u overal waar u dat maar wenst een toilet of ander toestel installeren, van de kelder tot de zolder.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Werkenbij - FH Loohuis