Bedrijven

Houtkachels - kopie

CWP 7 M8 A8422 20190429 18 mm - FH Loohuis

Bij de verbranding van hout voor ruimteverwarming denken veel mensen in eerste instantie aan houtverslindende openhaarden, welke relatief weinig warmte produceren, maar wel veel rook uitstoten door het slechte verbrandingsproces. Dat is echter onterecht. Tegenwoordig kunnen wij volautomatische houtkachels installeren, die houtsnippers of houtpellets verbranden met het gebruikelijke comfort en rendement van een gaskachel.

Door de toepassing van moderne technologieën draait de geïnstalleerde houtkachel volledig automatisch, waardoor het een comfortabele manier van verwarming is die weinig onderhoud vraagt. Zo wordt de kachel automatisch gereinigd en worden de vrijkomende assen verwijderd. De ontsteking is automatisch, eventuele foutmeldingen worden automatisch doorgegeven op afstand en de kachels zijn inpasbaar in een totaal energiemanagementsysteem. Daardoor kunnen ze bijvoorbeeld prima worden toegepast in combinatie met zonnecollectoren.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis