Elektrakeuringen

1 R6 A3130 CWP - FH Loohuis

Verklein de kans op brand
Regelmatige controles van uw elektrische installaties voorkomt schade door brand. FH Loohuis is een gecertificeerd bedrijf, die deze inspectie voor u mag uitvoeren.

SCIOS Scope 8
Het doel van de SCIOS Scope 8 inspectie is om inzicht te krijgen in de belangrijkste elektrische risico’s. Het zijn vaak relatief kleine afwijkingen die risico’s veroorzaken. U kunt deze echter niet altijd zien of herkennen of u bent zich niet bewust van het feit dat ze een risico vormen.

Uw belang bij de SCIOS Scope 8 inspectie
Meer dan 25 procent van alle branden heeft een elektrische oorzaak. Een brand kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijf. Door inzicht te krijgen in de risicoverhogende afwijkingen en deze afwijkingen te verhelpen kunt u brandschade en letselschade voorkomen. De SCIOS Scope 8 inspectie en de opvolging ervan levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van uw bedrijf en het behalen van de bedrijfsdoelenstellingen.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis