Direct besparen op uw stijgende energierekening met Agrilight!

Advertentie Loohuis Agrilight - FH Loohuis

Met de snel stijgende energieprijzen is dit hét moment om uw conventionele gasontladingslampen te vervangen door onderhoudsarme en energiezuinige AGRILED® of AVILED-armaturen.

Agrilight levert als Europees marktleider een uitgebreid assortiment verlichting. Agrilight armaturen staan bekend om hun hoge kwaliteit en een zeer laag energieverbruik.
De lichtsensor zorgt ervoor dat het licht nooit langer en feller brandt dan nodig en de terugverdientijd is aanzienlijk kort. Daarnaast heeft een juist lichtregime natuurlijk ook positieve effecten op de melkproductie en het dierenwelzijn.

Veel veehouders hebben de keuze al gemaakt voor duurzame ledverlichting van Agrilight en besparen tot wel 50% op de energiekosten met behoud van hetzelfde lichtniveau en lichtverdeling.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!


Klik op onderstaande afbeelding om hem in volledig formaat te bekijken.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis