Kom naar het Weekend van het Varken bij de familie Brummelhuis!

Brummelhuis - FH Loohuis

🐷 WEEKEND VAN HET VARKEN! 🐷

Zaterdag 10 september is het zover! Van 10:00-16:00 staan we bij de familie Brummelhuis te Hoge Hexel op het erf voor het Weekend van het Varken. Bij de familie Brummelhuis worden sterke moedervarkens voortgebracht die verblijven in bijzondere vrijloop-kraamhokken. Zeugen kunnen er veilig bevallen en hun biggetjes zogen. In het kraamhok kunnen zowel de zeug als de biggetjes zoveel mogelijk vrij rondlopen. Op de boerderij leeft het bijzondere Terra varken. Harrie, Josephien Jarno, Marije, Stella en Dion Brummelhuis zijn er supertrots op. Van het ras leven maar 400 fokdieren in de hele wereld.

Naast dat we jullie van alles kunnen vertellen over varkens is er ook ontzettend veel te doen en te beleven. Aan de hand van de productentafel kan iedereen zien dat er nog ontzettend veel andere producten worden gemaakt van het varken zoals verf, shampoo, tandpasta, drukinkt, bier en kwasten. Geniet van diverse spellen en activiteiten en leer van alles over het varken. Knutselen, schminken, zaklopen, ontdekkingstocht, een soort ballenbak (maar dan net iets anders 😉) etc. Kom gewoon kijken! Toegang is gratis.

Zaterdag 10 september 2022
Bekkenhaarszijweg 3, 7645 AK Hoge Hexel

Meer informatie: https://www.thepigstory.nl/marije-brummelhuis/

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
1 R6 A0151 CWP - FH Loohuis