Warmwater

Teapots gd2ec3497b 1280 - FH Loohuis

Warmwaterunit

Een warmwaterunit is de ultieme oplossing voor warm tapwater. Temperatuur is instelbaar van 37 tot 85 graden Dit doorstroomtoesel heeft een hoge tapcapaciteit en hoeft geen warmwater te bufferen waardoor een energiebesparing gerealiseerd kan worden. Temperatuur is instelbaar tot 85 graden, die ook constant leverbaar is met een warmwaterunit. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld grote warmwaterboilers

Waterunit - FH Loohuis

Gasboiler

Een goede constante melkkwaliteit is afhankelijk van de kwaliteit van de dagelijkse reiniging en ontsmetting van de melkmachine. Hiervoor leveren wij gasboilers en elektraboilers voorzien van hoogtemperatuur regeling., variërend van kleine tot grote inhoud. De gasboilers zijn ook in combinatie te zetten met een buffertank waardoor een grote warmwaterbuffer kan worden opgebouwd voor het reinigen van uw melkstal en melktank. Wij kunnen u adviseren welke oplossing voor u de beste is: gasboilers of elektraboilers.

Voor meer informatie over onze warmwatervoorzieningen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Bel naar 074-3494301 (Saasveld), 0541-221435 (Ootmarsum), 0546-697772 (Daarle), mail naar info@fhloohuis.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Rob Oude Hesselink - FH Loohuis