Wonen

Beveiligingssystemen

CWP 5958 20180606 80 mm - FH Loohuis

Inbraakbeveiliging van een huis door middel van een alarminstallatie is helaas geen luxe meer, maar steeds vaker noodzakelijk. Konden we vroeger volstaan met een flinke ketting op de deur en een bijtgrage hond, tegenwoordig zijn er mogelijkheden te over op gebied van moderne alarminstallaties. Niet alleen voor ongewenst bezoek, maar ook voor brandveiligheid en overige kwalijke gassen als koolmonoxide bieden wij oplossingen.

Soorten beveiligingssystemen

Loohuis verzorgt voor u de complete installatie van uw beveiligingssysteem. Dit doen wij uiteraard op vakbekwame wijze volgens de daarvoor geldende normen. Elke klant heeft zijn eigen behoefte aan veiligheid en dus beveiliging. Wij zijn in staat om die behoefte duidelijk in kaart te brengen. Daar stemmen wij de producten en diensten op af.

Enkele voorbeelden van beveiligingssystemen die wij kunnen installeren zijn:

- Inbraakbeveiliging
- Brandbeveiliging
- Camerabewaking
- Video-intercomsysteem

CWP 5054 20120930 - FH Loohuis

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Peter Geerds - FH Loohuis