Wonen

Domotica

CWP 1889 20140220 8 mm - FH Loohuis

Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd. Een domotica-installatie verhoogt het leefcomfort in uw woning en draagt op een efficiënte wijze bij aan slim wonen. Als u domotica laat installeren, kunt u alle elektrische apparaten in uw huis bedienen vanuit een centraal touchscreen of gewoon vanaf uw mobiele telefoon. Bij domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek in de woning (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.), maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning toe (alarmeren, telefoneren, televisie kijken, etc.). Bij de installatie van domotica is er technisch gezien weinig dat niet gerealiseerd kan worden, hierdoor kan het comfort aanzienlijk verhoogd worden!

U verbruikt minder, dus u bespaart energie.

Domotica kan ook zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing op uw energierekening, aangezien onnodig verbruik van energie wordt voorkomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in te programmeren dat onder andere de verwarming en de verlichting alleen aan is wanneer het echt nodig is. Dit kan door vaste tijden in te stellen, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van benaderingssensoren. Benaderingssensoren zorgen er voor dat de verwarming of de verlichting aangaat wanneer u de ruimte binnentreedt of deze uitschakelt wanneer u de ruimte verlaat. Ook ramen, deuren en ventilatiesystemen kunnen worden ingeschakeld of uitgeschakeld doormiddel van de automatisering die onderdeel is van de domotica.

1 R6 A0258 CWP - FH Loohuis
1 R6 A0114 CWP - FH Loohuis
1 R6 A0411 CWP - FH Loohuis

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis