Wonen

LED-verlichting

MFR 3599 - FH Loohuis

LED-verlichting verbruikt minder energie dan de meeste andere lampen, gaat langer mee en vraagt minder vaak vervanging. Ook is deze verlichting in verschillende (warme) kleuren toe te passen. Wanneer u kiest voor dit type verlichting, is het goed om eerst te bepalen voor welke situatie u het nodig heeft. Bent u op zoek naar een vervangende lamp voor een bestaand armatuur, of wilt u complete LED-verlichting kopen, zoals LED-strips, spotjes of panelen? Vervolgens zijn de fittingmaat, de lichtopbrengst (lumen) en eventuele extra eigenschappen als dimbaarheid belangrijke punten om op te letten. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, het aanleggen van de elektriciteit en het installeren van van de verlichting.

LED-verlichting is besparen op uw energierekening

LED staat voor Light Emitting Diode. Een LED-lamp is tot 90% energiezuiniger dan een halogeen- of gloeilamp. Ook heeft een LED-lamp een langere levensduur (tot wel 10 keer). Daarnaast zijn ze veiliger, omdat er geen warmte gedistribueerd wordt. Ook zijn deze varianten milieuvriendelijker, aangezien er geen chemicaliën in verwerkt zijn. Een andere reden is het stijlvolle en sfeervolle licht dat LED geeft. LED-lampen zijn over het algemeen wel iets duurder in de aanschaf dan de andere modellen, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de voordelen.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Peter Geerds - FH Loohuis