Wonen

Airconditioning

CWP 6740 20130315 24 mm - FH Loohuis

Door middel van airconditioning worden warmte en vocht aan de lucht onttrokken. Hierdoor ontstaat er een aangenamer woonklimaat, waar u zich prettig en productief bij voelt. Het installeren van een aircosysteem biedt meer dan de gewenste verkoeling. Het levert ook schone, gezonde, gekoelde lucht. In één of meerdere vertrekken; koelen of verwarmen; met één apparaat; individueel regelbaar: het is allemaal mogelijk, zonder ingewikkelde verbouwingen en veel hak- of breekwerk.

Als u kiest voor airconditioning in combinatie met een warmtepomp, kunt u behalve koelen ook zeer efficiënt verwarmen. Bij een warmtepomp wordt de koelcyclus omgekeerd: aan de buitenlucht onttrokken warmte wordt op een hoger temperatuurniveau gebracht en aan de lucht binnen afgegeven. Dit is een zeer efficiënt proces, warmte uit buitenlucht is immers gratis.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Peter Geerds - FH Loohuis