Wonen

Vloer- en wandverwarming

CWP 5651 20120423 - FH Loohuis

Het grote voordeel aan vloer- en wandverwarming is dat het onzichtbaar is en het in grote mate bijdraagt aan een behaaglijk binnenklimaat. Uw vrije wanden worden niet ontsierd door radiatoren. Woonruimtes lijken groter en schoner, zonder stof en moeilijk schoon te maken radiatoren. Want wie vloer- of wandverwarming installeert, werkt de warmteafgifte helemaal weg in vloer of wand.

Het is bekend, dat men zich bij een gelijke verdeling van de warmte (stralingswarmte) bij een ruimtetemperatuur van 20 graden zeer prettig voelt. Bij radiatoren of luchtverwarming wordt dit pas bereikt bij een ruimtetemperatuur van 22 graden (convectiewarmte). Zo bespaart u met de installatie van vloerverwarming en/of wandverwarming ook nog eens flink op uw energiekosten!

Overweegt u om vloer- en/of wandverwarming te laten installeren in uw woning? Wij helpen u graag verder!

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Henk Jan Zwiggelaar - FH Loohuis