Bedrijven

CO2- en relatieve vochtigheidsturingen - kopie

1 R6 A0180 CWP - FH Loohuis

Als uitbreiding op een "standaard" mechanisch ventilatiesysteem, zijn er CO2- en relatieve vochtigheidsregelingen (RV) mogelijk. CO2-sturingen kunnen worden gerealiseerd met behulp van een CO2-"thermostaat". Wanneer u bijvoorbeeld bezoek heeft en er meerdere personen in uw woonkamer aanwezig zijn, zal de CO2-regeling dit vernemen en automatisch de ventilatie verhogen en uiteraard weer verlagen wanneer de CO2-concentratie weer zakt.

Enkele systemen kunnen tevens worden uitgebreid met relatieve vochtigheidsturing in de badkamer(s). De RV-regeling in de badkamer verneemt automatisch wanneer u onder de douche staat en daardoor de luchtvochtigheid in de badkamer oploopt, de regelaar verhoogt dan ook de ventilatiestand. Zo ventileert u wanneer dit noodzakelijk is en bespaart u energie.

Werken bij F.H. Loohuis

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals! Werken bij F.H. Loohuis betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie waar jij écht het verschil kan maken.

Bekijk vacatures
werkenbij
Foto Rob Oude Hesselink - FH Loohuis